Megszépült a besnyői önkormányzati hivatal

Bár a hivatal külső és belső felújítása már igen időszerű volt, a fejlesztéseket csak a pályázati lehetőségektől függően, és a megnyert pályázatoknak köszönhetően, több lépésben tudtuk megvalósítani.
2009. év nyarán pályázati forrásból padokat, virágtartókat és virágokat szerezhettünk be, majd az év végén a hivatal előtti tér és a kerítés felújítását végeztük el.
2012. évben közmunkaprogram keretében került sor a hivatali folyosó és a nagyterem taposózására és az épület belső festésére.
2013. év április végére pedig elkészült az épület teljes külső felújítása, elvégeztük a már igen elavult külső nyílászárók cseréjét, az épület utólagos külső hőszigetelését és a tetőhéjazat cseréjét. A fejlesztéseknek köszönhetően esztétikus és méltó körülményeket teremtettünk a hivatali ügyintézés számára. A beruházástól jelentős energia megtakarítást remél önkormányzatunk, ezzel csökkentve az épület fenntartásának költségeit, és a megújult épület még látványnak sem rossz, remélem, ezzel Önök is egyetértenek.

2013. évi felújítás utáni képek:

bwd  Oldal 3/3  fwd
n_hivataluj_032.jpg
n_hivataluj_033.jpg

2009. évi felújítás utáni kép:

Felújítások előtti képek: