Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat - 2021

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Besnyő Község Önkormányzata a 2021. évben is részt vesz a hátrányos szociális helyzetű, felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók, illetőleg a felsőoktatási tanulmányokat 2021/2022. tanévtől kezdő fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatban.

Az önkormányzat felhívja a pályázók figyelmét, hogy a pályázat lebonyolítása az előző évek alapján az idei évben is elektronikus formában történik.

A pályázóknak a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges. (Akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra.) A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.


A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának határideje: 2020. november 5.


A teljes pályázati kiírás letöltése: n bursa2013 001

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat "A" típusú pályázat

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat "B" típusú pályázat


További információ: www.emet.gov.hu

 

2020. évi Biológiailag lebomló hulladék gyűjtési naptár

n 2020zoldnaptar 001

2020. évi Biológiailag lebomló hulladék gyűjtési naptár letöltése

Biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő zsákok átvétele

Kedves Besnyőiek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy hosszas egyeztetés után a tegnapi napon a DÉSZOLG Kft Adonyi Ügyfélszolgálatán 1288 db biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő zsákot vehettünk át a besnyői lakosok számára.
A zsákok (a készlet erejéig) átvehetők a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben.
A zsákok átvételére a Vertikál Zrt-vel szerződésben álló személy – személyazonosító igazolvány és lakcímkártya bemutatásával – jogosult! Amennyiben a jogosult személyesen nem tud eljönni érte, az átvételhez meghatalmazás szükséges!
(Évente 8 db zsákot igényelhet ingyenesen az a lakos, aki a Vertikál Zrt-vel érvényes közszolgáltatási szerződéssel rendelkezik.)
Fejes Zsuzsanna
polgármester

n 2020zoldhulladek 001

Elmaradnak a rendezvényeink

Besnyő Község Önkormányzata nevében e helyről is tájékoztatom a tisztelt érdeklődőket, hogy az őszre tervezett közösségi rendezvényeink (iskolánk alapítása 60. évfordulójának megünneplése és a szüreti felvonulás és bál) megtartásáról – a közismert, rajtunk kívülálló okok miatt - sajnos le kellett mondanunk. Megértésüket köszönve kívánok további jó egészséget és minden jót valamennyi besnyőinek.

Fejes Zsuzsanna
polgármester

Családsegítő -és gyermekjóléti szolgálat ügyfélfogadása

n 2020szociroda 001

Fogászati tájékoztatás

Fogászati rendelési idő:
Hétfő: 12.00-18.00
Kedd: 14.00-18.00 (iskolafogászat)
Szerda: 10.00-18.00
Csütörtök: 9.00-15.00
Péntek: -------------

n 2020fogaszatuj 001

Ismét változik a tűzgyújtás rendje Besnyőn

n tuzgyujtas 001

Változik a B3 Mobil Bankfiók nyitvatartási ideje

Október 1. napjától a B3 TAKARÉK Szövetkezet által működtetett Mobil Bankfiók minden páros héten csütörtökön 12:00 órától 14:00 óráig lesz elérhető településünkön.

n b3 takarek szovetkezet logo 3