EMVA-projektek

Besnyő Község Önkormányzata mindent elkövet a forrásteremtés érdekében. Így a pályázati lehetőségeket folyamatosan figyeljük, és lehetőségeink szerint a kiírt tenderekre elkészítjük a sokszor több száz oldalas pályázati dokumentációt. Az Európai Unió és az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap segítségével valósulhatott meg községünkben az egységes arculat kialakítása, ennek köszönhetően szerezhettük be a tájékozódást segítő utcanévtáblákat és a Ligetbe is így kerülhettek kandelláberek.

Az alábbiakban az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap több tengelyének keretin belül elnyert forrásokról adunk számot, és mutatjuk be a megvalósult projektjeninket.

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap:
A vidéki területekbe beruházó Európa"

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap

Térségi szintű arculati elemek kialakítása

Besnyő Község Önkormányzata (2456 Besnyő, Fő u.35.) az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési alapból a 122/2009. (IX. 17.) FVM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatás pályázati felhívásnak keretében a 1001321 azonosítószámú, Térségi szintű arculati elemek kialakítása célterülete 2009. 11. 16. napján benyújtott 2072445303 számú pályázatán 1 387 400,- Ft támogatást nyert. A támogatásból utcanév táblák, köszöntő tábla és a Ligetbe kandeláberek kerültek kihelyezésre.